Passion for Paving

Kao dizajneri otvorenog životnog prostora strasno ulepšavamo okolinu, koristeći behaton i ploče. Našim motom „Passion for Paving“ jasno komuniciramo sa svim partnerima, a svi naši radnici žive s tom strašću. Ona je naše pogonsko gorivo kako bismo stalno dizajnirali nove proizvode, nova sistemska rešenja, tehnički „know-how“, a sve kako bi naše kupce oduševili proizvodima Semmelrock i omogućili im mnogo kombinacije prilikom uređenja spoljnih prostora.

Semmelrock Group

Već 60 godina Semmelrock Stein + Design postavlja nove standarde u dizajnu, tehničkim naukama i modernim tehnikama proizvodnje behatona, ploča i ostalih betonskih proizvoda, čime smo se u Srednjoj i Istočnoj Evropi etablirali kao vodeći stručnjaci u oblikovanju spoljnih površina.

Semmelrock je stopostotna ćerka-firma Grupe Wienerberger i raspolaže modernom industrijskom bazom i uspešnom proizvodnjom, kao i distribucijskom mrežom u celoj Centralnoj i Istočnoj Evropi. U 14 proizvodnih pogona u 7 zemalja – Slovačkoj, Češkoj, Mađarskoj, Poljskoj, Hrvatskoj, Rumuniji i Bugarskoj – te u poslovnim predstavništvima u Sloveniji, Srbiji i Bosni i Hercegovini zaposleno je preko 850 radnika. Semmelrock International GmbH sa sedištem u Beču centrala je svih Semmelrockovih podružnica u Centralnoj i Istočnoj Evropi.

Saznajte više na: www.semmelrock.group

Održivi razvoj

Semmelrock je odan poslovanju po principima održivog razvoja. Proizvodni pogoni u blizini naših kupaca garantuju optimalnu uslugu i servis, i tako pridonose razvoju regiona. Kratke transportne relacije sirovina i proizvoda pomažu u zaštiti okoline. Reč održivost je takođe strateški stub preduzeća i već dugi niz godina prisutna je u svim sektorima preduzeća. U to posebno ubrajamo zaštitu okoline u proizvodnji i razvijanje inovacija, ali i postojeća proizvodna rešenja. Sve to je navedeno u Wienerbergerom izveštaju o održivosti.

Saznajte više na: www.wienerberger.com/sustainability