Semmelrock Zaštita površine behatona i ploča

Zaštićeno. Oplemenjeno. Čisto.

Zaštita površine ploča i behatona

Nega i trajno čuvanje lepote igraju bitnu ulogu u dizajnu površina. Naša tehnologija zaštita površine efikasno se suprotstavlja zagađivanju i vremenskim procesima. Tako možete duže uživati u svojoj terasi i baštenskim stazama.

Semmelrock Protect Logo
  • Zaštita i impregnacija

  • Neosetljivost na zagađenje

  • Postojan sjaj boja

Osnovna zaštita

SemmelrockProtect® je idealna osnovna zaštita za behaton koja štiti površinu od uobičajenih vremenskih uticaja. Proizvodi se fabrički impregniraju. Takođe, proizvod je manje osetljiv na prljavštinu i na vremenske uticaje. Uz godišnje osnovno čišćenje, preporučljiva je i naknadna redovna impregnacija (u zavisnosti od opterećenja).

Semmelrock Protect

„Behatoni moraju da zrače vanvremenskom lepotom, večnim sjajem. Pre svega, treba da se prirodno uklope u vašu životnu okolinu.“

To je naš osnovni zadatak. Postavili smo ga u našoj laboratoriji za istraživanje i razvoj. U Semmelrocku radi poseban tim zadužen za razvoj i usavršavanje asortimana proizvoda. Njihov moto „know-how“ pretočen je u Semmelrockove proizvode kako bi se sačuvala njihova lepota, sjaj i prirodan izgled.

Taj tim je dobio zadatak da reši jedno vrlo teško pitanje: kako trajno zaštititi behaton od vlage, hladnoće, vrućine, prljavštine i zuba vremena? Nisu bili zadovoljni zaštitnim sredstvima koja se naknadno nanose na završnu površinu behatona. Semmelrockov behaton zahteva više.

Upravo je zato bilo potrebno da se razvije poseban proces zaštite, kojim se behaton ne štiti samo naknadno, po završenoj površini, već se postiže sigurnost i zaštita celog behatona.

Tako je nastao Semmelrock Protect koji se dodaje u behaton i na površinu behatona još u proizvodnom procesu, čime zaštićen behaton ne menja oblik i boju čak ni pod uticajem najtežih vremenskih uslova. Upravo na taj način je naš tim za razvoj i usavršavanje uspeo da proizvede behaton za budućnost.