Ako vam kažemo koliko je važno da u životu budete svoji nećemo vam otkriti ništa novo. Bombardirani smo izrazima poput „self love“, „budi ono što jesi“, „nikad se ne upoređuj s drugima“. Ukratko, kao da se sve svodi na jedno – postati i ostati unikat. Postavili smo si pitanje – zašto su nam unikati toliko interesantni?

Često čujemo da nešto ima visoku cenu jer je unikat. Unikat predstavlja nešto jedinstveno. Predmet koji je potpuno specifičan. Predmet koji svaki put kada ga pogledamo deluje novo i drugačije. Kome se divimo. Kako se ponašamo prema objektu koji je nemoguće „zameniti“ jer ne postoji još jedan „takav“? Cenimo ga sto puta više. Verujemo da je sada jasno zašto toliko volimo unikate.

Unikati u vašem dvorištu

Jedinstveni proizvodi uvek su traženi. Nikada ne izlaze iz mode. Stoga ne čudi što naši kupci i partneri često traže proizvode koji će njihov dizajn učiniti – jedinstvenim. Tako smo odlučili razviti proizvod koji će zadovoljiti najviše kriterijume dizajna. Nazvali smo ga Umbriano.
U osmišljavanju ovog behatona bili smo inspirisani pejzažima talijanske regije Umbrije. Ali, šta ga zapravo čini tako posebnim?:

1. Ne postoje dva jednaka Umbriano behatona

Sam pogled na ovaj behaton odaje utisak da se radi o površini prirodnog granita. Naime, svaki je behaton jedinstveno prošaran. Ne postoje dva proizvoda s istim rasporedom granitnih zrnaca u površini. Pokušajte pronaći dva jednaka Umbriano behatona – brzo ćete se umoriti. Proizvodni proces, koji je posebno razvijen za Umbriano, jedinstven je i međunarodno patentiran.

Semmelrock Umbriano

Semmelrock Umbriano

 

2. Veliki izbor formata i boja

Umbriano je takođe veoma ekskluzivan proizvod. Razlog je zavidno veliki izbor formata i boja. Takođe, ravne linije i forma bez faze (ivice) zadovoljavaju najviše kriterijume dizajna. Proizvod je dostupan u dve boje: granitno sivoj i granitno antracit boji. Kod granitno sive na svetlu osnovu nanose se tamna granitna zrna, dok je kod granitne antracit osnova boje tamno siva, a zrna granita su takođe antracitna. Tako zapravo imate granitni behaton ili ploču sa svim prednostima betonskih proizvoda.

Umbriano Pflaster

3. Lep, ali i praktičan

Ako su vam rekli da ne možete imati i ovce i novce, lagali su vam. Nismo stali samo na unikatnom dizajnu! Naš je cilj bio ponuditi „zaokruženi“ proizvod. Ugodan za oko, ali i praktičan u svakodnevnom životu. Naš je Umbriano stoga otporan na so i smrzavanje. Takođe, održavanje je i više nego jednostavno zahvaljujući Semmelrock Protectu. Preciznije govoreći, beton za ovaj proizvod dodatno se hidrofobira i postaje otporan na upijanje vode, a time i na upijanje mrlja, što rezultira lakšim čišćenjem površina.

Semmelrock Umbriano ploče

Semmelrock Umbriano ploče

 

Kako sve ne bi ostalo samo na rečima, donosimo nekoliko primera okućnica koje je upravo Umbriano behaton učinio – jednostavno posebnim. Inspirišite se!